21. april 2024

Kunderne hos Holbæk Forsyning A/S skal vælge kunderepræsentanter ind i bestyrelserne for Holbæk Vand A/S og Holbæk Forsyning A/S og i den forbindelse, er inviteres der til vælgermøde.

Fra den 28. oktober til og med den 8. november 2013 holder Holbæk Forsyning A/S kundevalg, hvor der skal der stemmes to kunderepræsentanter ind i bestyrelserne for Holbæk Vand A/S og Holbæk Spildevand A/S. Der er i alt 11 opstillede kandidater til valget, der foregår elektronisk via www.holfor.dk. Det er kunderne i Holbæk Forsyning A/S, der kan deltage i valget.

Derfor har Holbæk Forsyning A/S arrangeret et vælgermøde, som foregår onsdag den 23. oktober fra kl. 17.30 til kl. 19.00 hos Holbæk Forsyning på Kalvemosevej 1 i Holbæk.

– Vi vil gerne give vores kunder en mulighed for at lære kandidaterne bedre at kende, inden de skal stemme til kundevalget. Samtidig får vælgerne mulighed for at se vores helt nye besøgstjeneste, hvor skoleelever lærer om affaldssortering, genbrug og vand, fortæller administrerende direktør i Holbæk Forsyning A/S, Susan Münster.

På mødet vil der blive serveret lidt godt til ganen. Tilmelding til vælgermødet skal ske til kundeservice@holfor.dk eller på 70 11 12 50 senest mandag den 21. oktober

For at kunne stemme ved kundevalget, skal man bruge sin adresse og et kundenummer, for at kunne afgive sin stemme på virksomhedens hjemmeside. Men har man ikke et kundenummer, f.eks. for man bor til leje og ikke afregninger individuelt til Holbæk Forsyning A/S – så skal man kontakte Holbæk Forsyning A/S via telefon, mail eller ved personligt fremmøde.