29. maj 2024

Yvonne Larsen - i folkemunde kaldet 'Flaske Yvonne' er ikke mere. Foto: Facebook.

Yvonne Larsen - i folkemunde kaldet 'Flaske  Yvonne' er ikke mere. Foto: Facebook.
Yvonne Larsen – i folkemunde kaldet ‘Flaske Yvonne’ er ikke mere. Foto: Facebook.
Alle unge i Holbæk kaldte hende “Flaske Yvonne” – hvilket på ingen måde var ment negativt, for Yvonne Larsen, som hun hed, var en fast del af nattelivet, når hun gik og samlede flasker.

Hun var altid glad, god for en kommentar og så var hun parat til at tage en sludder. Yvonne holdt sig heller ikke tilbage fra selv at hygge og feste.

Yvonne fik sit tilnavn, fordi hun ofte blev blev set gå rundt i Holbæk og samle flasker ind. Både midt om natten og når der var arrangementer i f.eks. Strandparken.

Hun holdt sig ikke kun til Holbæk, men tog også gerne til Roskilde eller København, for at samle flasker, når der f.eks. var specielle arrangementer, eller godt vejr, som kunne få folk udendørs med kolde øl og sodavand.

Og det var ikke småpenge, Yvonne samlede ind, når hun kom trækkende med sin anhænger eller slæbte på et par poser i al slags vejr. Samleriet gav penge nok til flere rejser, som hun bagefter gerne fortalte om.

Men fremover må de unge – og alle andre os andre – undvære Yvonne i nattelivet. Hun blev fundet livløs i sit hjem søndag eftermiddag. Dermed er Holbæk blevet lidt fattigere.

Yvonne blev 63 år.

7 thoughts on “Yvonne har stillet flaskerne

  1. Hvor er det trist. Et ikon, vi alle husker.

    Samtidig er det også et minde om, at tiden går sin gang. Selv uden for Holbæk.

  2. Hvil i fred Yvonne! Jeg husker tydeligt samtalen med dig i fælledparken før en FCK kamp, og når jeg så efterfølgende mødte dig var du altid sød til at hilse på og smile.

  3. hvil i fred Yyonne savner dig allerrede 🙁
    Men vi ses på den anden side en dag så kan vi drikke en øl sammen:i

  4. Hun kom også gerne til Kalundborg et par gange – damn, hun vil blive savnet. R.I.P. in peace Yvonne, the Queen of the Bottles.

Comments are closed.