21. april 2024

Emrah Tuncer beskyldes i en artikel i mediet Zetland for at sympatisere med Tyrkiets præsident. Det afviser Emrah Tuncer. Foto: Holbæk Kommune.

Formand for Kultur og Fritid, Emrah Tuncer, åbner det nye FrivilligCenter på Kasernen i Holbæk. PR Foto: Holbæk Kommune.
Formand for Kultur og Fritid, Emrah Tuncer, åbner det nye FrivilligCenter på Kasernen i Holbæk. PR Foto: Holbæk Kommune.
I Holbæk Kommune har man en strategi om, at godhjertede borgere frivilligt bl.a. skal sprede glæde på kommunens plejehjem, hjælpe og støtte udsatte unge, og sørge for aktiviteter for kommunens børn og unge, og altsammen skal ske helt uden betaling.

Og i går fredag, indviede borgmester Søren Kjærsgaard og formand for Kultur og Fritidsudvalget, Emrah Tuncer, et nyt frivillighedscenter på kasernen i Holbæk. Her vil frivillige bl.a. kunne låne et mødelokale.

– FrivilligCenter Holbæk bliver en vigtig del af kommunens frivilligstrategi. Centret er etableret for at støtte frivilligt arbejde, siger Emrah Tuncer.

Dertil har kommunen også ansat en Frivilligkonsulent, som også er centrets daglige leder, ligesom kommunen har en Frivillighedskoordinator på børne- og ungeområdet samt en Frivillighedskoordinator på ældreområdet og frivillighedskoordinatorer på en række andre områder.

Frivillighedskonsulent Jens Albagaard skal vejlede og støtte de frivillige i kommunen.

4 thoughts on “Frivillighedsstrategi: Nyt center og kommunalt ansat konsulent

  1. Kommunen er efterhånden helt afhængige af folk vil arbejde gratis. Det burde kommunens frivillighedsfolk så også gøre. Men de skal selvfølgelig have deres skatteyderbetalte løn så de kan sørge for flere frivillige til at lave arbejdet.

  2. Og det er stadig de frivillige selv, der skal sørge for at være forsikrede for skader, de kan pådrage sig, og eventuelle skader, de forvolder, mens de udfører frivilligt arbejde for kommunen. Det er jo lidt af en skændsel, at det skal medføre udgifter for den enkelte at udføre frivilligt arbejde for kommunen. Find en løsning på det!

  3. Kommunen bør vel også redegøre for, hvem der må udføre frivilligt arbejde, for det er der ifgl. SKAT også regler for.

  4. Ja det er jo en klar fordel for landets kommuner at få gratis arbejdskraft og det har mange lokale virksomheder jo også flittigt benyttet i.f.b.m. aktiveringen af ledige borgere…

Comments are closed.