21. april 2024

I aften møder Nordvets FC topholdet FC Helsingør i 3. runde af DBU Pokalen. Arkivfoto: Michael Johannessen.

I aften møder Nordvets FC  topholdet FC Helsingør i 3. runde af DBU Pokalen. Arkivfoto: Michael Johannessen.
I aften møder Nordvets FC topholdet FC Helsingør i 3. runde af DBU Pokalen. Arkivfoto: Michael Johannessen.
I aften møder Nordvest FC FC Helsingør i 3. runde af DBU Pokalen.

FC Helsingør ligger i øjeblikket nummer 1 i den samlede stilling i 2. division Øst med 22 point. Nordvest FC indtager 5. pladsen ti point efter. Sidst de to hold mødtes var den 11. august på Holbæk Stadion i en kamp, der endte uafgjort 1-1.

Cheftræner Mogens Krogh har udtaget Lasse Sømmergaard, Patrick Andersen, Kristoffer Dirksen, Andreas Holm, Mads Bøjesen, Birol Serinkanli, Frederik Tingager, Kristian Holm, Mikkel Vestergaard, Jonas Jakobsen, Ricki Olsen, Patrick Juhl, Martin Koch, Mohammed Asrihi, Mustafa Bozkurt, Christian Bagger og
Jakob Sparholt.

Kampen spillet på Holbæk Stadion og dommer Jesper Nielsen fløjter kampen igang kl. 19.00.