19. april 2024

Aftens koncert i Holbæk er sidste chance for at se Tina Dickow indtil maj næste år. Foto: Simon Wedege Petersen.

Aftens koncert i Holbæk er sidste chance for at se Tina Dickow indtil maj næste år. Foto: Simon Wedege Petersen.
1. marts i år blev det offentliggjort, at der ville blive holdt koncerten med Tina Dickow og Kashmir i Østreanlæg i Holbæk. Nu, et halvt år senere, er dagen endelig kommet.

Mange har set frem til denne koncert, der byder på to af de helt store navne i dansk musik.

Lokal opvarmning
Portene til pladsen åbnes allerede kl. 15 og kl. 16.30 spiller det lokale band Time Machine som opvarmning inden de to hovednavne.

Gruppen består af musikere som bor eller har boet i Holbæk og medlemmerne har forskellige musikalske baggrunde, og med fem sangere i front giver det TimeMachine et meget varieret udtryk.

Bandet spiller pop- og rockklassikere fra de seneste fem årtier.

Sidste chance inden foråret
Kl. 18.45 går Tina Dickow på scenen ifølge det officielle program.

I går fredag spillede Tina Dickow for tusindvis af mennesker på Plænen i Tivoli i København. I aften gælder det så Holbæk.

Den populære sanger har for få dage siden udskudt sin efterårsturné p.g.a. sin graviditet, men heldigvis så er den voksende mave ikke mere i vejen, end at hun godt kan spille i Holbæk. Det er sidste chance for at opleve hende, indtil maj næste år.

Kashmir lukker og slukker
Klokken 21 er det så Kashmirs tur til at gå på scenen i Østreanlæg.

Kashmir er kendt for en konstant søgen efter ny lyd og har på alle måder udviklet sig enormt siden bandet blev dannet i 1991.

Med tiden har bandet udviklet en mere nedtonet, drømmende lyd, som det kom til udtryk på bl.a succesalbummet ‘The Good Life’ fra 1999 og flere anmeldere mener, at de blot bliver bedre og bedre med årene.

Kashmirs udkom med et nyt album, ‘E.A.R.’, den 18. marts der har klare referencer til ‘The Good Life’.