21. april 2024

Sparekassen Sjælland har ansat en ny underdirektør. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Sparekassen Sjælland, der har hovedsæde i Holbæk, åbner to nye filialer på henholdsvis Amager og i Køge. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Sparekassen Sjælland, der har hovedsæde på havnen i Holbæk, åbner to nye filialer i den kommende tid.

I modsætning til mange andre banker, så har Sparekassen Sjælland valgt at udvidde, i stedet for at lukke filialer.

I 2011 åbnde banken sin første filial på Amager og den har været en så stor success, at man nu har valgt at åbne endnu en filial på øen. Adressen har man endnu ikke fundet, men man har allerede ansat en ny filialdirektør og to nye medarbejdere til at drive den nye Amagerafdeling. Hvor den nye filial kommer til at slå dørene op, regner sparekassen med at kunne fortælle i løbet af et par måneder.

Modsat Amager, så kender sparekassen godt adressen på den anden nye filial, som åbner på Søndre Allé 9 i Køge. Til gengæld har man endnu ikke personalet på plads til Køge-filialen. Den nye filial i Køge forventes at åbne, så snart man har ansat personalet.