13. juni 2024

Børn på vej i skole skal se sig godt for, når de bevæger sig på gangstierne i Ladegårdsparken for tiden. Foto: Rolf Larsen.

Børn på vej i skole skal se sig godt for, når de bevæger sig på gangstierne i Ladegårdsparken for tiden. Foto: Rolf Larsen.
I Ladegårdsparken har bygningsarbejderne travlt – måske også for travlt. I hvertfald oplever mange beboere, at der bliver kørt stærkt på gangstierne med entreprenør-maskinerne.

Holbaekonline.dks udsendte reporter, kunne ved selvsyn konstatere, at der onsdag eftermiddag var god fart på en såkaldt mini-dumper, som kørte jord væk – og det var til trods for, at der løb børn rundt og legede. En bekymret mor råbte flere gange til chaufføren på mini-dumperen om han ikke kunne sætte farten ned, fordi der var børn i området.

Normalt er det barnevogne og cykler, som er eneste ‘køretøjer’ på stierne. Men for tiden drøner der også noget tungere køretøjer rundt mellem boligblokkene. Foto: Rolf Larsen.

Torsdag morgen var Holbaekonline.dk igen i Ladegårdsparken, og kunne her konstatere, at børn på vej til skole, måtte se sig ekstra godt for, for her kørte både gravemaskiner og mini-dumper rundt på gangstierne.

Entreprenørmaskinerne kører rundt på gangstierne i forbindelse med den store renovering af Ladegårdsparken, hvor samtlige boligblokke skal renoveres og bl.a. have solceller på taget, nye køkkener og nogle lejligheder slås sammen. Samtidig bliver der skiftet rør ud i jorden. Det giver en del gravearbejde og jordkørsel.

Men på trods af, at Ladegårdsparken mest af alt ligner en kæmpestor byggeplads, så bor der stadig mennesker, herunder familier med små børn, som færdes på områdets gangstier, hvor man før har kunnet færdes uden at være nervøs for, om der pludselig kom en stor maskine kørende.

Læs også: Entreprenør beklager hurtigtkørende maskiner i Ladegårdsparken (02.09.2013)