20. april 2024

Går det bedre? -Det har aldrig gået så godt som nu. Foto: Jesper von Staffeldt.

Går det bedre? -Det har aldrig gået så godt som nu. Foto: Jesper von Staffeldt.
Det er ikke pænt at kalde en læge ud til en falsk alarm, men i dag var der en undtagelse, som bekræfter reglen.

Som tidligere omtalt på Holbaekonline.dk fylder ø-læge Carsten Roug 70 år i dag. Carsten er normalt ikke til den store festivitas. Og hvordan så lokke ham ned til Hestebedgård, hvor omkring 75 mennesker stod klar til en reception i anledning af den runde dag? Gode råd var dyre, han måtte jo for Guds skyld ikke ane uråd. Men han er jo læge og tager telefonen døgnet rundt. Omkring kl. 12 blev der ringet til Carsten, og beskeden lød, at der var en person på Hestebedgård som følte sig meget utilpas. Carsten fik fat i lægetasken og kørte ned til Hestebedgård. Men da “Patienten” så lægen, livede hun pludselig meget op, og stor var Carstens overraskelse, da han ikke kun så én rask person, men hele 75 feststemte og særdeles raske personer.

Billedtekst : Går det bedre? -Det har aldrig gået så godt som nu.

1 thought on “Orø: Falsk alarm – eller sådan får man fat i en fødselar

Comments are closed.