14. april 2024

Lørdag morgen gik der ild i affaldet på Noverens miljøcenter i Audebo. Foto: Michael Johannessen.

Lørdag morgen gik der ild i affaldet på Noverens miljøcenter i Audebo. Foto: Michael Johannessen.
Tidligt i morges blev brandvæsnet kaldt ud til Noverens miljøcenter på Hagesholmvej i Audebo.

Her var der gået ild i en del af affaldsoplaget.

Brandfolkene forhindrede ilden i at brede sig og fik derefter slukket ilden.

Det er tredje gang i år, at brandfolkene har måttet tage turen til Noveren, for at slukke ild i affaldet.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

3 thoughts on “Brand hos Noveren – igen

  1. Det er rystende at være beboer i området, ikke alene skader det vore nærliggende natur område da udgør også en potential sundhedsfarlig risiko hvis vinden går i den forkerte retning. Jeg har nu som borger i hagested besluttet mig at reagere, ved at kontakte Holbæk Kommune med henblik på en løsning, vi er simpelthen nødsaget til at takke nej til sådan noget miljø-svineri.

  2. Til Kim Oliver Bratberg Hansen.: Holbaekonline.dk har bedt formanden for Klima & Miljø om at kommentere sagen.

  3. jesper.von.staffeldt -> ja det kunne være interessant at høre hvad de har at sige, men jeg vil alligevel klage over lokalplanen for Audebo Deponi, jeg er i besiddelse af den og det fremgår tydeligt i lokal planen at Noverens eksistens skal være til mindst mulig gene for omgivelserne. Jeg ved at der er sjældne fugle der er observeret i området omkring Audebo plantage, og at der er mange padder (RIGTIG MANGE) jeg går selv tit i plantagen og det kan ikke være rigtigt at Noverens efterladenskaber skal kunne findes der!!

    Selvfølgelig skal vi kunne komme af med vores affald, naturligvis, jeg undre mig bare over 3 brande på så korttid, og at der også på noverens hjemmeside står der følgende omkring audebo deponi ->Husk at alt affald til deponering SKAL karakteriseres/deklareres<- derfor det undre mig meget.

    Men det virker i højgrad som om at hverken karanova eller de ansvarlige parter har lyst til at tage sig af sagen eller om ikke andet finde ud af løsningen på at undgå fremtidige brande på området. 🙂

Comments are closed.