29. maj 2024

Søndag eftermiddag er der klokkespils-koncert i Skt. Nikolai Kirke i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

Søndag eftermiddag er der klokkespils-koncert i Skt. Nikolai Kirke i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.
I eftermiddag er der klokkekoncert i Skt. Nikolai Kirke i Holbæk.

Det er klokkenist Erik Kure, der spiller på kirkens klokker.

Koncerten foregår udendørs, og her vil der være mulighed for at sidde foran kirken og nyde en kop kaffe, eller måske en medbragt madkurv, under koncerten. Der er plastikstole, men man må gerne medbringe egen stol.

Koncerten starter kl. 16.00.

Eksempel på klokkekoncet

Holbaekonline.dks medarbejder, Jesper von Staffeldt, har tidligere optaget en klokkekoncert ved Skt. Nikolai Kirke. I eksemplet herunder, er det klokkenist Peter Langberg fra Løgum Kloster, der spiller “Danmark dejligst vang og vænge”. Siden denne optagelse, er de sidste klokker kommet på plads i kirkens tårn.

[dewplayer:https://www.holbaekonline.dk/filer/klokkespil.mp3]