29. maj 2024

En yngre kvinde blev voldtaget ved diskotek Cleopatra tidligt om morgenen den 16. juni. Politiet efterlyser nu voldtægtsmanden. Arkiv foto: Rolf Larsen.

En yngre kvinde blev voldtaget ved diskotek Cleopatra tidligt om morgenen den 16. juni. Politiet efterlyser nu voldtægtsmanden. Arkiv foto: Rolf Larsen.
Lokalpolitiet i Holbæk beder nu om hjælp til at identificere gerningsmanden der voldtog en yngre kvinde ved diskotek Cleopatra i Holbæk.

Voldtægten fandt sted mellem klokken 04.00 og 06.00 om morgnen søndag den 16. juni i år.

Den yngre kvinde blev hevet ind i en gyde mellem Parkeringspladsen ved diskotek Cleopatra og Vestergade , hvor hun blev trykket op ad et hegn og fik hevet sine jeans ned om knæerne, hvorefter gerningsmanden voldtog hende, medens han fortalte, at han ville slå hende ihjel hvis hun sagde noget til nogen.

Da kvinden forsøgte at stikke af fra sin overfaldsmand blev hun sparket, revet og fik en lussing.

Lokalpolitiet i Holbæk anmoder om offentlighedens hjælp til at få identificeret gerningsmanden til en sag om voldtægt, idet politiets efterforskning i sagen indtil videre ikke har givet oplysninger til at identificere gerningsmanden.

Offeret har givet følgende signalement af gerningsmanden: Mand, afrikaner med helt mørk hud, ca. 40-60 år, 170-190 cm høj og kraftig af bygning, beskrevet som ‘æbleformet’ med sotr mave og almindelige arme og ben. Han havde sort, kruset hår, stor bred næs, store, fyldige læber, brede/maskuline kindben/kæbeparti. Desuden havde han en utydelig tatovering på oversiden af den højre underarm: slange optegnet med mørk farve, med slangehovedet ned mod håndleddet og halen mod albueleddet, usoigneret, lugtede af stærkt krydderi, gammelt sved og stærk parfume, dyb stemme, talte gebrokkent dansk/engelsk. Han var Iført sommertøj, T-shirt og shorts eller bukser og virkede meget rutineret og målrettet i sine bevægelser, ikke fumlende eller nervøs på nogen måde.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der enten har bemærket gerningsmanden omkring gerningstidspunktet, eller som har oplysninger til identifikation af ham. Kontakt Midt- og Vestsjællands politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114