29. maj 2024

De to store drenge på overvågningsbillederne er blevet dømt til at betale erstatning for deres hærværk, ligesom de fik 20 dages betinget fængsel. Foto: Politiet.

De to mænd på overvågningsbillederne har nu meldt sig selv til politiet. Foto: Politiet.

To unge mænd har meldt sig selv som gerningsmænd til hærværk mod 10 busser.

Holbaekonline.dk bragte onsdag en efterlysning fra politiet, der havde valgt at offentliggøre overvågningsbilleder af to formodede gerningsmænd, optaget natten til søndag den 26. maj i år i en bus hos DitoBus i Holbæk.

Her var 10 busser blevet udsat for hærværk, bl.a. ved at pulverslukkere var blevet tømt ud i busserne.

Busselskabet har ikke endeligt opgjort erstatningskravet, som p.t. er på ca. 30.000 kr., for rengøring og reparation efter ødelæggelse af diverse printere i et par busser, ødelagte elskabe i nogle andre busser samt genanskaffelse af fjernede/anvendte pulverslukkere.

Meldte sig selv
Klokken 23.25 torsdag aften ringede to unge mænd til politiet og fortalte, at de ville møde op på politistationen i Holbæk i løbet af fredag formiddag. Der er tale om to unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år – begge fra Holbæk.

Afhøringer af de to mænd skal nu afklare motivet til hærværket og derefter vil politiet betragte sagen som opklaret, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.