19. april 2024

Nicklas Dannevang mens han stadig stod i målet hos Nordvest FC. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Nicklas Dannevang fik ikke kontrakt med 1. divisionsklubben Brønshøj. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Den tidligere Nordvest FC keeper Nichlas Dannevang må se langt efter en kontrakt med 1. divisionsklubben Brønshøj.

Dannevang, der stoppede i NVFC med udgangen af sidste sæson, havde ellers været til træning hos københavner-klubben, der solgte sin keeper Kim Drejs blev solgt til AB.

Men i dag meddelte Brønshøj Boldklub så, at man har lejet Michael Tørnes af Brøndby.

– Det er et kæmpe cadeau til Brønshøj Boldklub at en kapacitet som Michael Tørnes tror på vores projekt, han passer perfekt ind i den profil som vi søgte, og vi mener at vi igen har styrket os, og har fået 1. divisions absolut bedste keeper. Michael har igennem lang tid, vist at han er en fremragende keeper og vi ser frem til at se det talent i Brønshøj Boldklub, siger Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen.

Og åbner for en forklaring på hvorfor det ikke blev Nichlas Dannevang der fik lov til at stå i målet:

– Det har været ekstremt vigtigt for os at få noget rutine ind på målmandsposten, som kan give holdet den stabilitet og ro som er altafgørende. Jeg glæder mig til at arbejde med en så dedikeret professionel som Michael. Han kan og skal være med til igen at rykke os som hold, så vi bliver utrolig svære at score imod. Han bliver en kæmpe gevinst, for alle i og omkring dette fodboldhold, uddyber cheftræner Bo Henriksen.

Nichlas Dannevang har tidligere fortalt til bold.dk, at han har et par muligheder i 2. division, hvis Brønshøj skulle glippe.