Fanklub om stadion-stemning: Pinligt, pinligt, pinligt

Nordvest FC fanklubben The Purple Wolf vil gerne have mere liv på tilskuerpladserne på Holbæk Stadion. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Nordvest FCs fanklub The Purple Wolf, kommer nu med et opråb til tilskuerne på Holbæk Stadion.

“Vi The Purple Wolf som den aktive fanklub for Nordvest FC, gør alt får at spillerne for NVFC, ved de har fans, vi flager, trommer, synger/ råber – støtter dem i medgang og modgang! Men hvad hjælper det når der åbenbart ingen der gider og hjælpe dem til sejr, udover os 9-14 stykker?”

Sådan står der blandt andet i et opråb, som The Purple Wolf har lagt på Facebook med overskriften “Pinligt, pinligt, pinligt”

I opråbet skriver fanklubben også at de er skuffede over tilskuerne på Holbæk Stadion, efter at have fulgt Nordvest FC på udebane og oplevet hvordan andre tilskuere støtter deres hold.

“På Holbæk stadion klapper flok åbenbart ikke af deres helte når de løber på banen til kampstart eller når der har været en chance.. Er det sådan man støtter sin klub i Holbæk? … Selv i lille Rishøj klapper de af spillerne hver eneste gang!”

Det er anden gang fanklubben er ude med et opråb. I februar var klubben også ude og opfordre til, at der kom mere liv på tilskuerpladserne på Holbæk Stadion.

Om det denne gang giver pote og dermed mere liv på træbænkene på Holbæk Stadion må tiden vise. Men ellers er der mulighed for at heppe på Nordvest FC allerede i aften når holdet spiller testkamp mod Svebølle. Kampen spilles på Asnæs Stadion kl. 18.00

Læs: The Purple Wolfs opråb

Denne artikel er publiceret den 19. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply