Web-TV: Kjeld Olesen fortæller om sit spændende liv – 2. del

Kjeld Olesen og Orøfærgens overfartsleder Anders Pedersen har været besætningsmedlemmer på samme skib for ca. 25 år siden. Anders Pedersen var da skibsdreng om bord. Foto: Jesper von Staffeldt.

Her følger fortsættelsen af :” Kjeld Olesen fortæller om sit spændende liv.”

Kjeld Olesen er som tidligere nævnt uddannet sømand og styrmand, har været Folketingsmedlem for Socialdemokratiet, tidligere forsvars- og udenrigsminister, været spion for en privat efterretningsvirksomhed med forbindelse til Forsvarets Efterretningstjeneste, aktiv medlem af Greenpeace… Og så har han i mere end 50 år haft sommerhus på Orø.

I anden del af udsendelsen, optaget på Orøfærgen, fortæller han om hvordan han engang – uden skyld – blev meget upopulær på Samsø, hvordan et hul på en af hans sokker voldte ham problemer under et officielt besøg i Japan og hvorfor han gik ind i organisationen Greenpeace. Deres udsendte medarbejder på Isefjordens perle ville også gerne have spurgt ham om fodnotepolitikken i 80’erne, om hans spionagevirksomhed, samt hvad han synes om den nuværende
socialdemokratisk ledede regering, men her var svaret klart nej. Kun ét spørgsmål fik Holbaekonline.dk’s medarbejder lov at stille. Hør spørgsmålet og svaret i nedenstående video, som bør ses i HD-kvalitet

Se også: Web-TV: Kjeld Olesen fortæller om sit spændende liv 1. del

Denne artikel er publiceret den 5. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Hanne Duelund Larsen

    Hvor er det dog sandt, som Kjeld Olesen siger, at vi har mangel på folk i Folketinget, som har arbejdet ude i “den virkelige verden”. De springer lige fra uddannelsen og teorien ind og skal lovgive for det “arbejdende folk”. Og gys – det har aldrig været så slemt som nu.

  • Ole Brockdorff

    Et godt og spændende foredrag af Keld Olesen, og endnu en tak til Orøfærgens venner og Holbaekonline.

    Nu må vi håber at færgen ikke kommer ud for nye forringelser fra politikernes side. Færgen er en livsline/hovedvej for Orø.

Leave a Reply