Holbæk Garden på vej til DM

Holbæk Garden deltager i den kommende weekend ved DM for garder. Arkiv foto: Michael Johannessen.

Efter tre dage i ‘boot camp’ er Holbæk Garden klar DM for garder.

Torsdag morgen drager Holbæk Garden til Frederikshavn for at deltage i DM for garder hvor i alt 31 garderkorps konkurrerer i discipliner som bymarch, indendørs koncert og ikke mindst tattoo/show – og her er Holbæk Garden et af landets bedste korps.

‘Boot camp’ i Jernløse
Holbæk Garden har i de seneste tre dage været samlet på skolen i Nr. Jernløse til ‘boot camp’, hvor de har trænet op til DM. Men der har også været tid til at se video og hygge sig:

– Det giver rigtig meget at være sammen på den her måde. Vi får virkelig arbejdet med tingene, og samtidig er der tid til at lave sjov og slappe af sammen. Det giver en fantastisk stemning, siger Tobias Sørensen, der spiller trombone i garden.

Spændte gardere
Sidste år blev Holbæk Garden nummer to samlet, kun slået af Roskilde Garden, så det er en flok forventningsfulde og spændte gardere, der torsdag morgen sætter sig i bussen og kører mod nord:

– Det er mange rigtig gode korps med, så konkurrencen er benhård, men vi har øvet os godt og udviklet på både musik og show, så det bliver spændende at se, hvad det rækker til, siger Tobias Sørensen.

Fredag skal garden konkurrere i koncert for trommer, koncert for harmoniorkestre og bymarch. Lørdag skal garden vise sit tattoo, mens det ved søndagens præmieoverrækkelse bliver offentliggjort, hvem der har vundet både samlet og i de enkelte kategorier.

Denne artikel er publiceret den 4. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Ole Brockdorff

    PØJ – PØJ Holbæk Garder i kan bare det der.
    Held og lykke og lad os håbe på en god placering.

    Med hilsen
    Ole Brockdorff.

Leave a Reply