Forenede Service: Holbæk hyrer – Vordingborg fyrer

Mens manglefuld rengøring har fået Vordingborg Kommune til at opsige kontrakten med Forenede Service, så var mangelfuld rengøring ingen hindring for Holbæk Kommune da man indgik kontrakt med samme selskab. Grafik: Rolf Larsen.

Manglende rengøring har fået Vordingborg Kommune til at ‘fyre’ rengøringsselskabet Forenede Service – samme selskab, som Holbæk Kommune hyrede, på trods af netop dårlig rengøring.

I 2011 outsourcede Vordinborg Kommune rengøringen til Forenede Service A/S. Det samme gjorde Holbæk Kommune. Og i begge kommune viste det sig, at der var problemer med rengøringsniveauet efter Forenede Service A/S havde overtaget opgaven.

Men hvor man i Holbæk Kommune i foråret valgte at lade Forenede Service A/S beholde opgaven, så har Vordingborg Kommune nu valgt at opsige kontrakten med rengøringsselskabet. Opsigelsen har virkning med udgangen af i år.

Læs også: Alt vi har skrevet om Forenede Service

Denne artikel er publiceret den 4. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Jan Sohn (A)

    Da vi senest diskuterede dette i byrådssalen stillede Socialdemokraterne forslag om, at fyre Foenede Service ved prøveperiodens udløb.
    Dette ville SF og de andre borgerlige partier ikke, men lod dem fortsætte.
    Rengøringsstandarden i Holbæk Kommunes institutioner og øvige bygninger er stadig under al kritik.
    Det må vi se på efter valget i november, så vi igen kan få gjort ordentligt rent og få genskabt gode arbejdsforhold for vores rengøringsmedarbejdere.

Leave a Reply