…Og der blev snakket om sygdom og sundhed

En syg bamse i bamselance… Sundhedsdag i Holbæk. Foto: Rolf Larsen

Lørdag var udråbt som sundhedsdag i Ahlgade i Holbæk.

De nysgerrige kunne kigge indenfor i en ambulance og se hvordan sådan en er indrettet, andre kunne få gode råd om første hjælp og hvis man havde lyst til det, kunne man høre om en lang række sygdomme i nogle af de mange boder, som var stillet op langs Ahlgade.

Blandt udstillerne var Gigtforeningen, Region Sjælland, Holbæk Forsyning, Foreningen Voksenvenner, Sommerland Sjælland og Nyreforeningen. Også Sommerland Sjælland og Dagbladet Nordvestnyt havde sat boder op, men hvad de to lige har med sundhed at gøre, fandt deres udsendte reporter aldrig ud af.

I teltet holdt skuespilleren Søs Egelind foredrag over emnet ‘Hvem bestemmer over din sygdom’. Der var Zumba opvisning og fra den mobile scene blev der ind imellem spillet musik.

Sygdom har jo altid – sammen med vejret – været et populært samtale emne, og der kom da også mange mennesker forbi for at se hvad Sundhedsdagen havde at byde på og heldigvis lod regnen vente på sig, så dagen kunne afholdes i tørvejr.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Denne artikel er publiceret den 15. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply