12. juli 2024

Dronningen hilser på Marlies Wessel, indehaver af Marlieses Gårdcafé. Foto: Rolf Larsen.

Dronningen hilser på Marlies Wessel, indehaver af Marlieses Gårdcafé. Foto: Rolf Larsen.
Regentparret besøgte Marlieses’ Gårdcafé, hvor der blev serveret kaffe og kage.
Biavler Mogens Larsen. Foto: Rolf Larsen.

Indehaveren Marliese Wessel og hendes mand Claus Jørgensen har boet på gården, der er fra 1904. Den gamle staldbygning er indrettet som café, bygget op i bæredygtige materialer og møbleret med familiens gamle møber.

Sammen med det hyggelige gårdhavemiljø, danner caféen rammen om kunst-, kultur- og musikarrangementer.

Marliese er kendt over hele øen for sine kager med bl.a. havtorn, aronia og hyben. Alt hvad der serveres i Marlieses Gårdcafé er økologisk, og caféen modtog sidste år det økologiske spisemærke i guld.

Bag gårdcaféen viste biavler Mogens Larsen hvordan man slynger honning, og Prinsgemalen fik selv prøvet at slynge honning, som både han selv og Dronningen smagte på. Dronningen spurgte, om hun mon kunne få en smagsprøve med sig og det var Mogens Larsen mere end glad for at kunne give regentparret.

Det var ikke kun Regentparret der fik mulighed for at få en kop kaffe og smage Marlieses kagekunst. Hele den forsamlede presse, chauffører og politifolk fik en tiltrængt kaffepause.

Regentparret hilser på biavler Mogens Larsen. Foto: Rolf Larsen.