13. juli 2024

En eller anden har formastet sig til at skrive 'Tak Orø' i støvet på H.M. Dronningens bil, Krone 1. Men det var nok mere ment som et af hjertet tak, end en egentlig skarnsstreg. Foto: Michael Johannessen.

En eller anden har formastet sig til at skrive ‘Tak Orø’ i støvet på H.M. Dronningens bil, Krone 1. Men det var nok mere ment som et af hjertet tak, end en egentlig skarnsstreg. Foto: Michael Johannessen.
Med en tale af borgmester Søren Kjærsgaard og en lille drink på terrassen hos Bådelauget på havnen, fik Orø borgerne sendt Regentparret videre på deres sommertogt.

Orø-borgerne har nysgerrigt fuldt med hele dagen, når Regentparret har besøgt mange forskellige seværdigheder på Isefjordens Perle. Helt fra morgenstunden var Orø-borgerne af huse for at tage imod, da Regentparret sejlede ind i Orø Havn.

I løbet af dagen fik de sammen og enkeltvis besøgt bl.a. de lokale museum Hestebedgård, set på kunst på Orø Kro, slynget Honning, kørt på motorcykel, hørt musik i kirken og besøgt dyreparken på Orø Strand.

Klokken 16.30 takkede borgmesteren H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen for besøget og Orø-borgerne råbte et trefoldigt hurra, inden Regentparret steg ombord i Chalupen og sejlede ud af haven og ud til Dannebrog, der lå for anker i Isefjorden.