26. februar 2024

Forretningerne har traditionen tro gode tilbud ved aftensalget. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Forretningerne har traditionen tro gode tilbud ved aftensalget. Arkivfoto: Rolf Larsen.
I aften holder butikkerne i Holbæk ekstra længe åbent med masser af gode tilbud.

Nogen gange er det gammelkendte og vante det bedste. Sådan er det også med aftensalg i Holbæk, hvor programmet også i år indeholder musik med lokale bands, tilbud fra butikkerne og mulighed for at købe mad og drikke.

Blandt aftens mange aktiviteter kan nævnes det 18 musiker-store Ballroom Big Band som spiller foran Gaya Musik i Ahlgade, ponyridning og teltudstilling foran Lystfiskeren, musik med det lokale band Scots on Ice på Torvet foran Sparekassen Sjælland, lokale ‘kendisser’ der cykler på spinningcykler, klatrevg og udstilling af gamle Zonebiler fra Andelslandsbyen Nyvang.

Aftensalget varer fra klokken 18 til 22 og ifølge DMIs vejrudsigt ser det ud til at holde tørt, men overskyet. Temperaturerne bliver mellem 20 og 15 grader.