24. april 2024

Nordvest FC er økonomisk klemt - underskuddet i 2013 bliver på knapt en million kroner. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC blev klemt af et stærkere spillene Tuse IF. Foto: Rolf Larsen.
Det behøver ikke at være kedeligt, at se en Serie 1 kamp – det var fredagens kamp mellem Nordvest FC og Tuse IF et godt eksempel på.

Kampen blev spillet foran et entusiastisk publikum på Holbæk Stadion fredag aften. Den lune forsommer-aften var perfekt ramme for kampen, som begge hold gik til med stor iver.

Nordvest FC måtte fra starten sande, at Tuse IF er et stærkere hold. Det var Tuse, der fik holbækkerne til at løbe rundt efter bolden i store dele af kampen.

Men selvom Tuse var stærkest, så lykkedes det alligevel hjemmeholdet at holde gæsterne væk fra målet i hele 40 minutter. Men så kom gæsternes scoring også. Tuse IFs Philip Holm Svendsen gjorde det til 0-1.

Et minut efter havde Tuse igen en stor chance, men bolden fløj lige over overliggeren på Nordvest FCs mål.

Nordvest FC havde vist fået læst og påskrevet i pausen, for da de løb på banen til 2. halvleg, var der fundet energi og vilje frem. Og det kunne man se, da hjemmeholdet allerede i det første minut gjorde et forsøg på at score. Desværre for NVFC, så endte bolden med at flyve henover målet.

Men meningen var god nok og Nordvest fik presset Tuse ned på egen halvdel. Men Tuse svarede igen og 51 minutter inde i kampen havde gæsterne et par hurtige forsøg, det sidste endte i hænderne på NVFCs målmand efter et hjørnespark.

Nordvest svarede igen med et lidt desperat skud mod Tuses mål, men heller ikke denne gang var der bid. Bolden gik over målet.

Og så var Tuse for alvor i offensiven igen med tre-fire chancer på fem minutter. Et af forsøgene blev samlet op af Nordvest FC der med et hurtigt og godt kombinationsspil fik bolden op foran Tuses mål. Men heller ikke denne gang lykkedes det hjemmeholdet at score på forsøget.

Resten af kampen har Tuse flere forsøg, og heldigvis for Nordvest FC, så var målmanden på plads og kunne forhindre ihvertfald to bolde i at gå ind i målet.

Med kun to minutter tilbage af kampen, forsøger Nordvsest sig med de sidste kræfter og får bolden godt op ad banen. Lidt forvirring i angrebet ender med at bolden bliver skudt mod gæsternes mål et godt stykke udefra i noget der ligner et desperat forsøg på at få mål. Det lykkedes da heller ikke hjemmeholdet, der igen måtte se bolden flyve forbi Tuses mål.

Dermed endte kampen med 0-1 til Tuse IF.