13. juni 2024

Lokalpolitiet i Holbæk beder nu offentligheden om hjælp i en sag om et voldeligt overfald på Tidemandsvej natten til lørdag den 11. maj.

Klokken 01.29 ud for Tidemandsvej nr. 2 i holbæk, blev en 26-årig mand overfaldet med først et knytnæveslag i ansigtet og efterfølgende et spark i ansigtet. Overfaldet var så voldsomt, at den 26-årige faldt bevidstløs til jorden og først kom til sig selv flere minutter senere.

Den 26-årige og to vidner blev inden overfaldet antastet af en gruppe på tre mænd, som beskrives som mænd med anden etnisk oprindelse end dansk (arabisk udseende) i alderen 18-28 år, 170 – 185 cm høje og med sort kort hår. Den ene af mændene var provokerende, hvilket fik den 26-årige til at gå lidt frem imod ham, hvor han så blev slået og sparket.
De tre mænd var kort forinden set kørende på to cykler, hvor også en lyshåret kvinde kørte med. Hun er formentlig sat af i nærheden i området Tidemandsvej / Skolegade / Markedspladsen / Fuglsvej.

Politiets efterforskning og afhøringer i sagen af både offeret og andre vidner, har ikke givet oplysninger, som kunne identificere de tre mænd eller den lyshårede kvinde. Derfor ønsker lokalpolitiet hjælp fra offentligheden til identifikation af disse personer.

Lokalpolitiet i Holbæk kan kontaktes på telefon 46 35 14 48 .