25. februar 2024

I morgen har du mulighed for at finde ud af om cykling er noget for dig.

Dansk Cykelunion arrangerer for anden gang Cyklingens dag. Her forsøger cykelklubber landet over at få flere til at hive ‘jernhesten’ frem og cykle. I Holbæk Kommune er det Holbæk Cykelsport, der slår et slag for cykelsportens glæder.

Klubben slår et telt op i Ahlgade i Holbæk hvor man blandt andet kan se på cykler, afprøve sine cykelfærdigheder og se, hvor hårdt man egentlig kan træde i pedalerne. Herudover kan man møde to lokale danmarksmestre i mountainbike og få en snak om mulighederne for at dyrke cykelsport.

– I Holbæk Cykelsport er vi slet ikke i tvivl om, at vi dyrker den fedeste sport. Og den begejstring vil vi jo gerne dele med andre. Derfor håber jeg også, at rigtig mange vil kigge forbi på Ahlgade og få en snak, siger Ole A. Andersen, der står for arrangementet for Holbæk Cykelsport.

Også et par politikere vil være tilstede, nemlig borgmester Søren Kjærsgaard og formand for udvalget for kultur og fritid, Emrah Tuncer. Borgmesteren vil bruge lejligheden til at afsløre et banner, der frem mod august skal reklamere for enkeltstarten i Post Danmark Rundt den 3. august.

Program

kl. 13.00 Teltet åbner

Kl. 16.00 Tale ved borgmester Søren Kjærsgaard og afsløring af banner

Kl. 16.10 Søren Kjærsgaard og Emrah Tuncer er blandt dem, der afprøver watt-cykler.

Kl. 16.30 Mød to lokale danmarksmestre i mountainbike i teltet: Jakob Egholm, U17 MTB Danmarksmester i XCO og Malte Birch, U17 MTB Danmarksmester i XCM (maraton).

1 thought on “Cyklingens dag på Ahlgade

  1. Desværre kom jeg ikke forbi i går! Meeen et stort suk fra en cyklist, der er ved,at få rystet nyrene løse af, at cykle på de brosten i Ahlgade! Hvorfor er der ikke mange cyklister i Ahlgade????Det er så forfærdeligt!

Comments are closed.