24. juli 2024

Orø skole : Klar parat til start. Foto: Jesper von Staffeldt.

Orø skole : Klar parat til start. Foto: Jesper von Staffeldt.

Hvor er det rart at se Jer igen ,sagde daglig leder for Orø Skole Mai-Britt Just , da hun bød elever, forældre og lærere velkommmen tilbage igen efter 4 ugers lærer lockout.

Og hun fortsatte : Jeg synes i har taget en smule på og så er I også vokset. Det føles som om I har været væk ikke kun i 4 uger, men i 4 måneder.

De fleste elever glædede sig til at starte på skolen igen, men der var dog også et par stykker- sjovt nok drenge – som synes de havde haft det sjovt de fire uger skolen havde haft lukket.

Men en af de forældre Holbaekonline.dk talte med, var utrolig glad for alt blev normalt igen, for som hun udtrykte: Det var været en utrolig rodet hverdag, og ens tanker gik tiden på; Hvor skal jeg nu få passet mine børn. Min mand har måttet tage fri for sit arbejde, og jeg som arbejder hjemme , er kommet rigtig langt bagud med mit arbejde. Vi har ikke nogen bedsteforældre der har kunnet passe børnene, så vi og nogle andre forældre har passet børnene på skift. Godt det er overstået. Men trods disse besværligheder , har min sympati været hos lærerne.