Nordvest FC – Næstved endte uafgjort

Mens Nordvest FC sad på 1. halvleg, så var det gæsterne fra Næstved, som dominerede i 2. halvleg. Foto: Rolf Larsen.


Nordvest FC tog søndag eftermiddag imod Næstved på Holbæk Stadion. Hjemmeholdet satte sig tungt på kampen fra starten.

Det første forsøg fra Nordvest FC kom fire minutter inde i kampen. Det resulterede dog ikke i en socring, for bolden gik henover Næstveds mål.

Fire minutter senere var det gæsternes tur til at gøre forsøget med at få bolden i mål. Men gæsterne havde ikke mere held, da deres langskud gik forbi hjemmeholdets mål.

Men så fik holbækkerne noget ud af deres anstrengelser. For 9 minutter inde i kampen sendte Birol Serinkali bolden i mål og sørgede dermed for, at hjemmeholdet kom foran 1-0.

Og den føring holdt Nordvest indtil Andreas Hjolm blev dømt for at fælde modstanderen i feltet og Næstved dermed fik tilkendt et straffespark. Det blev taget af Kristoffer Munksgaard, som sikkert sendte bolden forbi Nicklas Dannevang ind i målet til 1-1.

Det var restultatet, da holdende gik til pause.

Efter pausen var det et mere samlet og stærkere spillende Næstved-mandskab der løb på banen. Hjemmeholdet fik fra starten sværrere ved at følge med.

Gæsterne holdt presset 2. halvleg i gennem, med enkelte lyspunkter til hjemmeholdet. Og det var selvom man tydeligt kunne se, at der har været talt meget på holdet om at spille igennem i 2. halvleg også. Men på trods af de gode intentioner, så var Næstved dominerende i 2. halvleg.

Den tidligere Nordvest FC spiller, Fazil Keskin blev sendt på banen for Næstved i de sidste minutter af kampen. Han forlod Nordvest FC i sommers for at spille for Svebølle, men endte siden i november sidste år i det sydsjællandske, da han skrev en halvårs-amatørkontrakt med Næstved Boldklub.

Med et enkelt minut tilbage, fik Nordvest FC en stor chance, der var tæt på at ende i en scoring efter et indkast. Men dommeren fløjtede for frispark netop som bolden blev skudt mod gæsternes mål.

I overtiden fik Næstved en stor chance, der endte med gå direkte over NVFCs mål.

Kampen endte således uafgjort 1-1.

Kan du ikke se slideshowet herover – så klik her.

Denne artikel er publiceret den 28. april 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply