25. februar 2024

På debatmødet i går på Elværket, kunne man godt få den tanke, at Dansk Folkeparti nu er – hvis ikke partiet med størst tilslutnig blandt lærerne – så ihvertfald i top 2. I hvertfald hvis man baserede sin observation på de klapsalver, som partiets formand, Kristian Thulesen Dahls fik.

Han lovede ikke lærerne guld og grønne skove, men han opfordrede regeringen til hurtigst muligt at slutte konflikten.

Men se selv i videon herunder:

1 thought on “Kristian Thulesen Dahl: Lav et indgreb og få stoppet konflikten

  1. I dag torsadag sagde Kristian Thulesen Dahl til TV2 News, at han tvivlede meget på regeringen natten over skulle have udarbejdet et forslag om et lovindgreb. Det var der ihvert falde ikke tale om man ville i tirsdags på Elværket, da han var sammen med kollegaer fra regeringspartierne.
    Det forslag har efter hans mening været forberedt i lang tid i parløb med KL, men at det først kommer nu skyldes efter hans mening, at alle parter først skulle være møre.
    Kristian Thulesen Dahl fortsætter : Det er godt det skuespil holder op, bare synd at mange lærere vil føle sig kørt over

Comments are closed.