2. marts 2024

Plejecenter Kastaniely bliver sammen med Hjemmeplejeområde Øst overtaget af Forenede Care A/S pr. 1. maj. Foto: Rolf Larsen.

Plejecenter Kastaniely bliver sammen med Hjemmeplejeområde Øst overtaget af Forenede Care A/S pr. 1. maj. Foto: Rolf Larsen.

Der arbejdes i disse uger på højtryk for at blive klar til overdragelsen af driften af hjemmepleje område øst og Plejecentret Kastaniely.

Det er Forenede Care, som 1. maj overtager driften fra Holbæk Kommune.

Byrådet fik på sit temamøde onsdag 17. april en status på arbejdet og ifølge kommune, så skrider frem som planlagt, og kommunen og Forenede Care arbejder tæt sammen for at sikre, at medarbejderne og deres faglige organisationer er godt informeret og med på, hvad der sker.

Fejl i lønseddel hos andet Forenede-selskab
Da et andet selskab i Forenede-koncernen, Forenede Service A/S, sidste år overtog rengøringen af kommunens lokaler, oplevede flere medarbejdere at der var fejl i deres lønsedler.

Men i forbindelse med temamødet forklarede administrerende direktør for Forenede Care, Thomas Nistrup, at der bliver sat en særlig medarbejder af til at svare på spørgsmål, når den første lønseddel sendes ud:

– Selv om lønnen jo vil være den samme, så vil tallene være stillet anderledes op. Vi skal sikre, at alle medarbejdere får mulighed for at spørge ind til det, forklarede han.

Overdragelse markeres
Overdragelsen af driften af bliver markeret ved en lille festlighed for beboere og medarbejdere den 1. maj.