14. juni 2024

Borgmester Søren Kjærsgaard (V) i front, efterfulgt af Rasmus Brandstrup Larsen (V), Louise du Plessis de Richelieu (F) og Agnete Dreier (F) på vej til byrådsmøde tirsdag aften. Foto: Michael Johannessen.


Borgmester Søren Kjærsgaard (V) i front, efterfulgt af Rasmus Brandstrup Larsen (V), Louise du Plessis de Richelieu (F), Agnete Dreier (F) og til sidst Emrah Tuncer (B) på vej til byrådsmøde tirsdag aften. Foto: Michael Johannessen.

Byrådsmedlemmerne fik mere opmærksomhed end de plejer, da de onsdag aften mødte op på rådhuset i Holbæk.

Der er normalt ikke mange, som interesserer sig for hvad byrådsmedlemmerne laver, når de mødes i byrådssalen. Men onsdag aften var ikke ‘normal’, her havde flere hundrede lærere med støtte fra ‘Forældre mod lockout’ taget opstilling foran Rådhuset.

Web-TV: Lærerne og forældre i demonstration foran rådhuset

Kan du ikke se slideshowet herover, så klik her.