20. juli 2024

En 28-årig mand uden fast bopæl i Holbæk Kommune er bl.a. sigtet for tyveri af brænde.

Mandag aften klokken 22.19 fik politiet en henvendelse om muligt tyveri af brænde på Østre Skovvej i Vig. En anmelder kunne høre noget bump et stykke ind i en skov og mistænkte nogen for at læsse brænde på et køretøj. Anmelderen og ægtefællen kørte ind i skoven, hvor der holdt en bil med to mænd i.

De kunne konstatere, at de to mænd allerede havde læsset brænde ind i deres varebil. Medens anmelderen og ægtefællen alarmerede politiet, forsvandt den ene tyv fra stedet i ukendt retning, men det lykkedes at tilbageholde den anden. Politiet kunne derfor anholde en 28-årig mand uden fast bopæl i Holbæk kommune.

Ved nærmere undersøgelse af den 28-åriges varebil viste det sig, at den ikke var registreret, men forsynet med to nummerplader, der tidligere var stjålet i Dianalund.
Han blev sigtet for tyveri af ca. 1 rummeter brænde og nummerpladerne.

Den 28-årige blev løsladt efter afhøring, men politiet efterforsker nu videre i sagen for at finde frem til den 28-åriges med-gerningsmand.