2. marts 2024

I går kom det frem, at Teatret Fair Play er nomineret til Årets Reumert og det vækker glæde i det Holbæk-baserede teater.

På Teatret Fair Play er alle meget glade for og stolte over nomineringen til Årets Reumert, især fordi det netop er forestillingen ‘Chlodnagade nr. 33’ udover at være en fantastisk historie om en af virkelighedens helte, der der ofrede sit eget liv for de børn, han havde ansvaret for, også er teatrets 40 års jubilæumsforestilling. Dertil kommer, at forestillingen formåede at samle hele Teateret Fair Play som et hold, hvor alle følte ejerskab til forestillingen. Og som om det ikke var grunde nok, så havde Teatret Fair Plays faste skuespiller Henrik Steen Larsen 40 års jubilæum i rollen som Janusz Korczak, så for ham er det en helt særlig oplevelse at opnå nomineringen med netop denne forestilling.

Forestillingen er nomineret i i kategorien Årets Børne-/Ungdomsforestilling.

Årets Reumert uddeles den 5. maj i Operaen

Læs også: Fair Play-forestilling nomineret til Årets Reumert