14. juni 2024

Lærerne i Vipperød stod fredag morgen ved Roskildevej. Foto: Maria Nielsen.

Lærerne i Vipperød stod fredag morgen ved Roskildevej. Foto: Maria Nielsen.
Fredagen bød også på mange aktioner fra de lockoutede lærere.

Fra omkring kl. 07.30 i morges og en time frem, var lærerne ude på gader og veje, hvor de med slogans og bannere, og ved uddeling af foldere til bilister og andre morgentrafikanter gjorde opmærksom på deres situation. Det skete bl.a. i Vipperød hvor lærerne stod ved Roskildevej.

Som vi tidligere har skrevet, så mødte omkring 300 lærere op foran kommunens administrationsbygning hvor de sang for borgmester Søren Kjærsgaard.

Og på Ahlgade i Holbæk blev forbipasserende bedt om at pege på, hvilke af de mere end 70 forskellige opgaver, der lige nu ligger i lærernes forberedelsestid, skal fjernes hvis lærerne skal undervise mere og forberede sig mindre.

Hos Holbæk Lærerkreds fortæller man, at hvis lockouten fortsætter i næste uge, vil lærerne fortsætte med at lave aktioner.