2. marts 2024

Lammet her på billedet blev født i dag til morges. Foto: Jesper von Staffeldt.

Lammet her på billedet blev født i dag til morges. Foto: Jesper von Staffeldt.

For et par dage siden så påskevejret rigtig ud til at drille, men så vendte det midt i påsken. Ikke at det blev så meget varmere, men solen skinnede i det mindste.

Et perfekt vejr, når man skal lokke publikum ud til en slags åbent hus på Lyngholm landsted på Tuse Næs. Der kom en del familier med mindre børn som bl.a. skulle se de nyfødte lam, kaniner, hunde, høns osv.

Der kom også folk hvis interesse mere var til det kulininariske, og de blev heller ikke skuffet. Til sidstnævnte gruppe hører Deres udsendte som, sammen med sin bedre halvdel, nød den gode mad ‘brygget’ på økologiske råvarer fra lokalområdet.

Senere i aften kan du se en videoreportage fra det spændende landsted med den gode mad.