25. juni 2024

Borgmester Søren Kjærsgaard ved præsentationen af Post Danmark Rundt. Foto: Jesper on Staffeldt.

Borgmester Søren Kjærsgaard ved præsentationen af Post Danmark Rundt. Foto: Jesper on Staffeldt.
Post Danmark rundt 2013 får enkeltstarti i Holbæk.

Holbaekonline.dk var til stede på et pressemøde på Holbæk gl. rådhus, hvor ruten for enkeltstarten blev afsløret.

Til sommer kan man opleve de bedste danske hold og store ryttere fra udlandet brage henover Ahlgades brosten. Post Danmark Rundt har meldt sin ankomst.

– Vi har tidligere været i Holbæk, og den brede gade er super for tilskuerne og brostenene lover godt for en udfordrende enkeltstart for rytterne. Så vi ser frem til en sportsligt spændende etape, siger løbsdirektør, Jesper Worre.

Start og slut er placeret på Ahlgade og der køres en rundstrækning over Munkholmvej, Tjebberup, Dragerup, Strandmøllevej og tilbage til Holbæk.

Borgmester Søren Kjærsgaard håber på en folkefest i forbindelse med enkeltstarten.
– Enkeltstarten giver rigtig god mulighed for at komme tæt på rytterne og opleve konkurrencen mod uret. Så jeg håber og tror på en stor og skøn folkefest for både lokale og gæster.

også Jesper Worre håber på et stort opbud:

– Tilskuerne skaber stemningen og festen omkring Post Danmark Rundt. Derfor håber jeg da også, at rytterne vil møde en masse glade mennesker, når de kommer til Holbæk.
Post Danmark Rundt gæstede sidst Holbæk i 1996, hvor nogle vil huske Jesper Skibby hente en spektakulær etapesejr, siger Jesper Worre.

Vi bringer senere i dag et videointerview, samt Slideshow fra pressemødet.

Se billederne: Post Danmark Rundt pressemødet

Fakta
Enkeltstarten afholdes den 3. august med start og slut på Ahlgade i Holbæk midtby.
Den første rytter kører ud på ruten klokken 18.00 på Labæk for enden af Ahlgade. Sidste rytter forventes at være i mål klokken 20.30 i Ahlgade.

2 thoughts on “Post Danmark Rundt med enkeltstart i Holbæk

  1. Fredag var to medarbejdere fra Holbaekonline.dk en tur på borgmesterkontoret for at interviewe Søren Kjærsgaard. Videointerviewet bringes i næste uge. Her faldt talen også på Post Danmark rundt, og Søren Kjærsgaard fortalte, at arrangementet vil koste kommunen over 150000 kr., men at de penge er givet godt ud som reklame for kommunen , takket være bl.a. de landsdækkende medier

Comments are closed.