Den sidste hippie på Orø bliver 60

John Vestergaard fra Orø fylder i dag 60, og stilen er stadig 60’erne. Foto: Jesper von Staffeldt.


Det går jo ikke så stærkt her på Orø, men det går, hævder Deres udsendte medarbejders nabo, og noget ret har han.

Ting der for længst er uddøde i (det øvrige) Danmark kan stadig overvintre på Isefjordens perle: bl.a. hippiekulturen fra 60’erne og 70’erne. Og den fornemmeste repræsentant på øen for den denne kultur må være musikeren John Vestergaard, som stadig ligner en ung mand fra hippietiden – det til trods for han netop i dag runder et halvskarpt hjørne nemlig de 60.

Et stort tillykke på dagen fra lyde fra Holbaekonline.dk og som et lille kuriosum er Deres udsendte i gang med at indspille en slags antikrigsvideo med John. Så Bob Dylan og Joan Baez har ikke levet forgæves.

Denne artikel er publiceret den 6. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply