3. oktober 2023

Mandag formiddag kom en større gruppe mennesker op at slås i Borgerservice i Holbæk.

Politiet blev tilkaldt, men da betjentene nåede frem var slagsmålet slut og flere af de involverede var løbet væk fra stedet.

En 25-årig mand fra Holbæk, som stadig var i Borgerservice, fortalte politiet at han og medlemmer af hans familie, der havde været med inde i Borgerservice var blevet opsøgt af to andre mænd. Det var formentlig sket på grund af tidligere stridigheder. Det udviklede sig til håndgemæng mellem parterne og den 25-årige forsøgte at lægge sig i mellem.

Flere politipatruljer kørte rundt i området omkring stationen og ledte efter dem, som var løbet væk og efter kort tid anholdt politiet to mænd på henholdsvis 20 og 22 år, som begge havde deltaget i slagsmålet

Begge mænd blev sigtet for vold, og løsladt efter afhøring.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man stadig efterforsker sagen.