30. maj 2024

Det er et lokalt forlag, der står bag CD'en Kidde Goes Umpff. PRfoto: CD Cover

Det er et lokalt forlag, der står bag CD’en Kidde Goes Umpff. PRfoto: CD Cover

Forlaget Afart i Vipperød udsender i dag en ny CD med Rune T. Kidde og Morten Umpff med titlen ‘Kidde goes Umpff’.

Faktisk udkom den allerede i går på iTunes, da folkene bag efter eget udsagn ikke ‘formår at vente længere, så for at få luft for vores glæde over ‘Kidde goes Umpff’, slipper vi albummet løs’.

‘Kidde goes Umpff’ er en blanding af fortællinger og digte, rim og kortprosa sat til lyd – og lyde. Kidde og Umpff har lavet en finurlig blanding af Troldske lyde og sprælske ord.

Samarbejdet mellem Kidde og Umpff opstod, da Morten Umpff Langkilde skrev på Kiddes facebook-profil, at han da var varm på at lave noget sammen med ham en dag, hvis det skulle være. Kidde sagde omgående ja tak og efter mere end et års arbejde kan resultatet så præsenteres i dag.

Det er en blanding af ord, elektronmusik og ægte levende musikere som Fuzzy, Chr. Søgaard, Thomas Melau, Trine Gry, Thomas Edinger og Timo Vuoppola.

Man kan få en smagsprøve på hvad ‘Kidde goes Umpff’ går ud på med promovideoen ‘Jeg er nisse, jeg er nar’.

Cd’en kan bestilles både signeret og usigneret hos Forlaget Afart: bestil@forlaget-afart.dk og kan downloades og streames på iTunes, Spotify, Wimp, TDCplay, Bibzoom og Soundcloud.

Man kan også gå til www.forlaget-afart.dk/kiddegoesumpff og downloade en 36-siders booklet med fotos og tekster til alle pladens 16 numre.