22. juli 2024

Andelslandsbyen Nyvang åbner i dag. PR foto.

Der er en spændende sæson i vente i Andelslandsbyen Nyvang. PR foto.
En ny sæson i Andelslandsbyen Nyvang står for døren og der er masser af spændende oplevelser for hele familien i vente.

Åbningen sker lørdag den 13. april og traditionen tro vil der være optog og musik gennem Holbæk By. Det er også i april, at man kan se tjenestehunde – f.eks. rednings- og politihunde – i aktion og i slutningen af måneden er der det populære Swapmeet.

Den første weekend i maj bliver Andelslandsbyen besat af tyskerne og befriet igen. Det er totalteater, hvor andelslandsbyens besøgende kan opleve Danmark under besættelsen. Det er også i maj måned, at man kan se Broholmere og at andelslandsbyen holder Forårsfestival.

1. og 2. juni er der rig mulghed for at høre sækkepibe-musik, når der er Keltisk Festival med Skandinavisk mesterskab for pibeband.

Weekenden efter er der veteranbiltræf og biavlerweekend og 16. juni er der sæbekasseløb.

I juli gøres der et fremstød for skak og der er smedetræf og håndværkerdage.

I august fejres Folkedansesn dag d. 11. august og weekenden 17. og 18. august er det Jægernes Familieweekend. Den 24. august er der mulighed for at se på veteranbiler, når der igen er veteranbiltræf.

I september kommer høsten i hus og derfor holder Andelslandsbyen Nyvang “Det store Høstmarked” med optog og udstilling. Det sker i weekenden 7. og 8. september.

Weekenden den 21. – 22. septemberer der pløjning med hest og veterantraktorer.

Oktober måned byder på swapweet den 6. oktober og den 12. og 13. oktober kommer Valdemarskompagni forbi, så gæsterne kan opleve livet i middelalderen.

Det er også i oktober, at der er efterårsferie, og her vil der være særlige aktiviteter for børnene.

Den 19. og 20. oktober er der Herefordskue.

I november nærmer julen sig, og derfor slår Andelslandsbyen Nyvang dørene op til ‘Det store julemarked’, som holdes den 23., 24., 27., 28., og 30. november, samt 1. december.

Så der er nok at se til i Andelslandsbyen Nyvang.

1 thought on “Spændende sæson i Andelslandsbyen

  1. Det er det samme program de har kørt med de sidste mange år. Det trænger til fornyelse.

Comments are closed.