26. februar 2024

Magtens Korridorer spiller på Elværket den 10. maj. PR Foto.

Magtens Korridorer spiller på Elværket den 10. maj. PR Foto.
Mens vi venter på sol og sommer, summende festivaler og stride fadølsstrømme, åbner Musikklubben Elværket dørene for et ekstranummer til forårsprogrammet i form af en generalprøve-koncert med et af Danmarks mest roste og populære bands, Magtens Korridorer.

Som forberedelse til deres somertour lægger Magtens Korridorer ruten forbi Musikklubben Elværket fredag d. 10. maj kl. 21:00.

– Vi har ellers forsøgt at holde gutterne væk i lidt over et år, fortæller Frands Wolff, der er musikklubbens presseansvarlige.

– Siden den seneste koncert for et år siden, har de igen og igen plaget for at få lov at spille på Elværket igen. Og det kan jeg godt forstå. Alle de gange de har spillet i Musikklubben har oplevelsen været ekstraordinær. Publikum har fået det de kom for – og så lige lidt til. Men to gange inden for et år, var mere end vi lige kunne ”magte”, for nu at bruge en lidt søgt vending, sigger Frands Wolff.

Magtens Korridorer er ikke det eneste band der er glade for at spille på Elværket, men de er måske det band der kommer tættest på at fortjene titlen ”husorkester”. Derfor har Musikklubben Elværket helt ekstraordinært valgt at give efter for presset, og stille sig til rådighed med ekstranummeret d. 10. maj.

Magtens Korridorers seneste album ‘Spil noget vi kender!’ ramte gaden i efteråret 2012.

Billetter til koncerten er sat til salg – se mere på www.musik-klubben.dk.