24. juni 2024

To tidligere Nordvest FC spillere blev ramt, da FC Fyn måtte lukke.

Torsdag meddelte den fynske 1. divisionsklub FC Fyn at den indstiller alle aktiviteter, efter det ikke lykkedes at finde kapital til klubbens fortsatte eksistens.

Klubbens spillere skal dermed ud og finde sig en ny arbejdsgiver. Det gælder også for de to tidligere Nordvest FC spillere Mike Mortensen og Lasse Sømmergaard.

Mike Mortensen til HB Køge
Mike Mortensen har dog været hurtigt ude – i går meddelte HB Køge nemlig, at man har skrevet kontrakt med den tidligere NVFC og nu også tidligere FC Fyn-spiller.

Mike Mortensen glæder sig til at spille for HB Køge:

– Jeg er rigtig glad for at denne mulighed bød sig, og jeg var ikke et sekund i tvivl da min agent ringede og sagde at HB Køge var interesseret. Det er helt sikkert et step op for mig og ikke mindst min fremtidige udvikling. Jeg kommer jo fra en turbulent tid i FC Fyn, så ser frem til at komme i gang i en så veletableret klub som HB Køge, siger Mike Mortensen til bold.dk.

Målmand har stadig ingen ny klub
Målmand Lasse Sømmergaard har endnu ikke fundet et nyt mål at vogte. Han har hele tiden håbet på en afklaring og frygter at det ikke bliver nemt at finde en ny klub:

– Man håber altid at kunne finde en ny klub i 1. division, men når vi er nået så langt hen, har de fleste klubber de spillere, de skal have. Så det bliver nok svært at finde en anden 1. divisionsklub, siger Sømmergaard til bold.dk og fortsætter:

– Så må man i stedet prøve at finde det bedst mulige match. Det kan sagtens være i 2. division, men så må man bare kigge på hvem, der har nogle gode perspektiver at byde på.