15. april 2024

Onsdag aften kort efter klokken 22 røvede en knivbevæbnet mand Bladcentralen i Smedelundsgade i Holbæk.

En ung mand dukkede op ved bagdøren, da en 21-årige kvindelige ekspedient var ved at låse sig ud. Røveren truede kvinden med en kniv og tvang hende ind i butikkens baglokale, hvor han fik udleveret et mindre pengebeløb i en pengepose.

Røveren forlod stedet til fods og flygtede i retning mod kirken.

Ekspedienten slog alarm til politiet og beskrev røveren som: mand, 16-18 år, ca. 160 cm høj, almindelig af bygning, udenlandsk udseende, talte flydende dansk, iført armygrøn tophue, kort, sort jakke med hætte af mærket North Face, maskeret med et mørkebrunt halstørklæde foran ansigtet.

Politiet ledte med flere patruljer efter røveren, men fandt ham ikke.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket røveren ved kiosken og på flugtruten, eller som kan give oplysninger til identifikation af ham. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.