24. februar 2024

En knivbevæbnet mand røvede torsdag aften denne Shell-tank på Valdemar Sejrs Vej i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

En knivbevæbnet mand røvede torsdag aften denne Shell-tank på Valdemar Sejrs Vej i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.
Det var ikke mange minutter en 18-årig formodet røver fik på fri fod efter han havde røvet Shell-tanken på Valdemar Sejrsvej i Holbæk.

Røveriet skete ved 22-tiden, da en ung hætteklædt mand kom ind på tankstationen, hvor han med en lille kniv truede personalet på stedet til at udlevere penge.

Tank-ekspedienten genkendte røveren, som flygtede til fods.

Politiet blev via Alarm 112 tilkaldt og der blev straks sendt flere patruljer – bl.a. en hundepatrulje – til stedet for at lede efter røveren.

Pludselig hørte en af betjentene råben og skrigen fra en have på Nordre Banevej. Det var en kvinde, som skreg op om, at en fremmed mand havde forsøgt at trænge ind i hendes hus.

Politiet skyndte sig frem til kvinden og kunne følge et spor i et par haver efter en person. Til sidst fandt politiet en 18-årig mand i en have på Nordre Banevej. Den unge mand, der er identisk med personen som mistænkes for røveriet, blev anholdt.

Røveren havde smidt beklædning, udbyttet og kniven fra sig under flugten, så politiets hundepatruljer ledte i de områder, hvor røveren havde forsøgt at gemme sig. Efter lidt søgen blev både hættetrøjen, udbyttet og kniven fundet.

Den 18-årige bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk.