Lokalt Big Band er toppen af poppen

Reiners Big Band ligger i øjeblikket på 4.pladsen med den danske udgave af ‘The Shoop Shoop’ Son ‘Det er i hans kys’. Foto: Ejlif Rude.


Det lokale orkester, Reiners Big Band, er i øjeblikket blandt de mest populære på Dansktoppen.

Bandet ligger netop nu på 4. pladsen på DRs Dansktoppen med sangen ‘Det er hans kys’. Sangen er en duet mellem bandets sangere Louise Ravn Christensen og Jesper Martinussen.

‘Det er hans kys’ er fra RBBs seneste album ‘LATIN & SWING’, der udkom i efteråret.

Nummeret blev spillet af Jørgen de Mylius i radioprogrammet ‘Eldorado’ og blev bagefter testet på P5s Dansktoppen, hvor den røg ind på først en 8. plads og siden rykkede den op på 4. pladsen, hvor den ligger endnu. Sangen har været på Dansktoppen i 6 uger.

Fantastisk oplevelse
Den fornemme placering på Dansktoppen er kapelmester Finn Reiner glad for:

– Det er en hel fantastisk oplevelse, fortæller Finn Reiner og fortsætter:

– Reiners Big Band er jo som sådan ikke et dansktoporkester, men vores repertoire med både danske og internationale hits, er populært og efterspurgt. Dette indbefatter helt naurligt titler som ”Det er Hans Kys.” Det er den danske udgave af The Shoop Shoop Song med tekst af Ivan Petersen og nu også Finn Reiner, som fortæller, at tilladelsen faktisk krævede en tur om Universel Music i USA.

Den tidligere danske indspilning fra 1982 med den dengang meget populære duo Laban havde ikke originalstarten med. Det har RBBs udgave tilgengæld, og så har den fået fire tekstlinjer mere med.

Reiners Big Band har i sine mere end 30 år udgivet otte albums med populær dansemusik og som live-band er bandets popularitet fortsat stigende, både herhjemme og i udlandet.

Den 2. februar spiller Reiners Big Band til Danseaften i Vipperød Hallen og her vil der med garanti blive mulighed for at høre bandets dansktop-hit.

Denne artikel er publiceret den 19. januar 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

Leave a Reply