Spritbilist ramte elmast

Kort før klokken 18 i går fik politiet en melding om et færdselsuheld, idet en varebil var kørt ind i en elmast.

Det viste sig, at en 68-årig mand kørte i sin varebil ad Søbæksvej frem mod krydset ved Slagelsevej. På grund af dette glatte føre gled bilen under opbremsningen ud over Slagelsevej og påkørte en elmast. Politiet kunne konstatere, at den 68-årige mand fra Svebølle, som havde været fører af varebilen, var spirituspåvirket. Han var uskadt som følge af uheldet, men blev anholdt kortvarigt i forbindelse med afhøring og udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Der skete mindre materiel skade på varebilens front som følge af påkørslen.

Den 68-årige vil høre nærmere fra politiet, når analyseresultatet fra blodprøven foreligger.

Leave a Reply