4. marts 2024

Carsten Andersen oplyser, at politiet godt kender støttegruppen 'No Retreat'. Arkiv foto: Jesper von Staffeldt.

Er Kommunikationsrådgiver hos Rigspolitiet, Carsten Andersen, medlem af Danmarks Største Bande? Arkiv foto: Jesper von Staffeldt.

Tidligere byrådsmedlem og gruppeformand for Venstre i Holbæk, Carsten Andersen, er på DR 2 blevet hængt ud som medlem af Danmarks største bande.

Det skete i det første afsnit DR2 satireprogrammet ‘Det Slører Stadig’.

Det var ‘Latifah’ fra DR 2 satireprogrammet ‘Det Slører Stadig’, der ‘grillede’ Carsten Andersen. Foto: DR.

Lidt inde i programmet toner ‘gangstatypen’ Latifah frem på skærmen, mens der speakes: “Hvis du vil have magt , så skal du være medlem af en bande, og den største bande i verden – med eget klubhus – er politiet”.

Og så blev Carsten Andersen, der for et år siden forlod politik til fordel for et job som kommunikationsrådgiver hos Rigspolitiet, interviewet meget indgående om hans medlemsskab af ‘banden’ – og hvormeget han tjente på at være medlem af den bande.

Under interviewt, der mildest talt kan kaldes anderledes, stillede Latifah både pjattede og interessante spørgsmål, og det kom f.eks. frem, at Carsten Andersen i sine 34 år i politiet aldrig har måttet bruge sit våben.

Vidste ikke det var satire
Carsten Andersens kone, Pernille Kruse, har overfor Holbaekonline.dk fortalt, at hendes mand ikke var klar over, at der var tale om satire, før interviewet gik igang. Så til hans ros skal det siges, at han holdt masken, bevarede overblikket og svarede godt for sig under det besynderlige interview.

Satireprogrammet kan varmt anbefales og afsnittet med ‘bandemedlemmet’ Carsten Andersen kan ses på DRs hjemmeside: http://www.dr.dk/TV/se/det-sloerer-stadig/det-sloerer-stadig-1-15#!/

1 thought on “Tidligere byrådsmedlem medlem af ‘Danmarks største bande’

  1. Det var et herligt interview – og selvfølgelig dybt mærkværdigt på samme tid.

    Men i Holbæk og omegn kender vi da også Carsten Andersen som politikeren, der altid har kunnet holde masken i en hvilken som helst situation, han har sat sig i.

Comments are closed.