16. april 2024

Det var ikke nogen specielt svær opgave Holbæk BKs damer var kommet på, da holdet søndag tog imod TMS Ringsted i 3. division. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk HKs 3. divisions damehold havde ingen problemer med gæsterne fra TMS Ringsted.

Der var lidt usikkerhed i starten af kampen, hvor Holbæks afslutninger ikke var helt præcise. Men holdet holdt alligevel gæsterne på afstand.

Da de to hold gik til pause var stillingen 13-9 til Holbæk.

Efter pausen gik det stærkt. Holbæk øgede på fem minutter forspringet til 17-10. Og mens Holbæk fortsatte med at score, så skulle der gå 15 minutter før TMS Ringsted igen fik et mål. 20 minutter inde i 2. halvleg var stillingen således 24-11 til Holbæk.

De sidste minutter fik gæsterne mere styr på deres spil, men det var ikke nok, for Holbæks damer formåede at udbygge føringen yderligere inden kampen slutssignal lød i højtalerne.

Kampen endte med en 30-15 sejr til Holbæk BK.