19. april 2024

Orøs svar på Spike Jones. Foto: Jesper von Staffeldt.

Orøs svar på Spike Jones. Foto: Jesper von Staffeldt.

Holbaekonline.dk´s medarbejder på Orø havde kort før jul sat to af øens musikere stævne på Hestebedgård for at indspille en seriøs julemusikvideo.

De to musikere var Merete Ruud Hansen og Hans Knudsen. Når man producerer musikvideoer og for den sags skyld også Grand Prix er der tale om play back eller sing back. Musikerne indspiller musikken i et studie og står så og mimer under videooptagelsen. Det skulle være en overkommelig opgave for to professionelle musikere som Merete og Hans. Men så kender man ikke Hans – godt nok, for han kan være fuld af spilopper og under optagelsen fik han distraheret Merete så meget, at der gik ”Spike Jones” i optagelsen. Efter optagelsen var Deres udsendte sammen med Hans en tur til Nørre Stænge for at indspille trompetlyden akkompagneret af Peter Møller på sax.

Hvis dine øer ikke er alt for sarte, så se og hør nedenstående video.