24. februar 2024

Vejene er glatte her til morgen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Vejene er glatte efter søndagens snevejr. Foto: Rolf Larsen.
Søndagens snevejr har resulteret i glatte veje i hele kommunen.

Holbaekonline.dk har modtaget flere meldinger fra læsere, der fortæller at der er sne- og isglat på både store og små veje. Også steder hvor der er blevet ryddet og saltet, er der kort efter glat igen.

De glatte veje, har dog fået bilisterne til at køre forsigtigt. Ifølge de meldinger vi har modtaget, så kører folk pænt og tager ingen chancer.

Det voldsomme snevejr, der søndag ramte Danmark, har været voldsommere både nord og vest for Holbæk Kommune. Politiet opfordrede tidligere i dag til at bilisterne lod bilen stå og lod være med at køre ud – særligt i Odsherred og Kalundborg Kommuner.

Se også: Snevejrsbilleder