23. april 2024

Wikke og Rasmussen – mændene bag DR´s julekalender Julestjerner – inviterer to gange i december publikum med på rejse i deres musikalske og filmiske univers.

– Vi lover to rigtig sjove eftermiddage for hele familien. Alle mellem 3 og 93 år er velkomne. Skulle der komme nogle spædbørn eller folk over 93, er det også helt i orden, siger Steen Rasmussen, der udgør den ene halvdel af det kreative og let gakkede makkerpar.

Ved de to eksklusive koncerter på Elværket den 9. og den 15. december kan man opleve fællessang, filmklip og få en guidet tur i film-og TV-magernes univers – selvfølgelig med særlig vægt på årets julekalender.

– Vi har tænkt os at lære folk sangene fra Julestjerner og synge dem sammen. Men de vil selvfølgelig også kunne høre Voldsom Volvo og Ridder Lykke, siger Steen Rasmussen.
Dermed er det næppe løgn, når makkerparret lover noget for alle aldre. For nogle vil det være Robin Hat, der vækker genkendelsen glæde. For andre er Hannibal & Jerry yndlingen. For de fleste vil Brødrene Bisp og Voldsom Volvo sikkert sætte gang i nostalgien.

Og så lover Steen Rasmussen publikum en ekstra godbid i form af nogle endnu ikke viste klip fra Julestjerner.

Info:
Julestjerner og Voldsom Volvo
Dato: Søndag den 9. december klokken 14 og Lørdag den 15. december klokken 15.
Sted: Musikhuset Elværket, Gasværksvej 9, Holbæk
Billetter: Børn: 50 kroner. Voksne: 100 kroner. Billetsalg: Musikhus Elværket