25. februar 2024

Sjællandske Medier A/S der bl.a. udgiver Frederiksborg Amts Avis og Nordvestnyt vil ikke børsnoteres. Arkiv foto: Rolf Larsen.

Nordvestnyts udgiver fusionerer med Sjællandske Medier A/S. Nordvestnyt udgives efter 1. januar af samme selskab som udgiver bl.a. Frederiksborg Amts Avis og Sjællandske. Foto: Rolf Larsen.

Nu er det slut med et 100% lokalt dagblad. Medieselskabet Nordvestsjælland A/S, der udgiver dagbladet Nordvestnyt, fusionerer nemlig med Sjællandske Medier A/S.

Sjællandske Medier A/S udgiver i forvejen Dagbladet i Ringsted, Køge og Roskilde, Frederiksborg Amts Avis i Nordsjælland, og Sjællandske i Syd- og Vestsjælland.

Når de to selskaber fusionerer, sker det under navnet Sjællandske Medier A/S, der altså så også kommer til at udgive Nordvestnyt. Dermed er det slut med et 100% lokalt forankret dagblad i Holbæk.

Nordvestnyts chefredaktør Mogens Flyvholm skal med at stå i spidsen for fusionsselskabets aktiviteter i det nordvestsjællandske.

Fusionen af de to mediehuse vil være effektiv fra 1. januar 2013, hvis de respektive selskaber generalforsamlinger godkender det. Det skriver Nordvestnyt.dk.